Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #9
De keuzestrijd van Wessel

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Wessel
Leetnaam: Wessel
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Geen idee, is mij nooit verteld.
Huidige functie bij LeetFM: DJ
Levensmotto: Life is one big game.
Mijn grootste idool: Ik heb niet zo snel een idool! Maar als ik echt iemand moest kiezen dan kies ik Els of te wel Elise. Samen grappen we dagelijks over onze oud docent Tiny.
Ik kan echt niet leven zonder: Internet // Spotify
Ik heb een hekel aan: Zuurkool
Hiervoor kun je mij wakker maken: Frikandel speciaal // Een stedentrip
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Uitgaansgelegenheden en stedentrips.
Ik koos voor LeetFM, omdat: Het team en het radio maken mij ontzettend leuk leek!

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Als ik eerlijk ben heb ik mijn absolute droombaan nog steeds niet gevonden. Momenteel doe ik wel een economische studie waarmee ik veel wegen op kan in de toekomst. Maar als ik een paar banen zou mogen kiezen lijken deze banen me wel leuk: Supermarktmanager, Leraar, Bedrijfsleider. Als ik er hiervan maar één zou mogen kiezen zou ik gaan voor bedrijfsleider.
 

Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Een wereldreis maken over de wereld. De wereld ontdekken is 1 van mijn grootste dromen. Landen en steden die ik echt super graag wil bezoeken zijn: New York, Las Vegas, Orlando, Miami, Indonesië, Dubai, Zuid Afrika en natuurlijk nog veel meer landen. Mijn favoriet is momenteel New York en die droom wordt dit jaar werkelijkheid!
 

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Het liefste zou ik aan allemaal verschillen doelen een deel van het bedrijf willen schenken. Bijvoorbeeld voor het KWF kankerfonds, ALS Nederland, Kika Kinderkankerfonds. Maar toch echt het liefst had ik het geld gedoneerd voor het onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte van Crohn. (De ziekte van Crohn is een darm ziekte.) Als ik één goed doel moest kiezen ging het naar het KWF Kankerfonds.

Toelichting: KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel van KWF: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werven ze fondsen waarmee ze onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.
 

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)

Op een dag miljonair worden dat is een wens die bijna iedereen wel heeft, maar mijn wens is dat iedereen een lang, gelukkig mooi leven lijdt. Uiteindelijk leef je maar één keer en speel je één groot spel genaamd “Het Leven”. Daarom ook mijn motto: Life is one big game.
 

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Zo, één voorwerp uit je huis maar, dat zou moeilijk zijn. Het liefste dan mijn laptop om stiekem nog radio te kunnen maken in de gevangenis. Nee grapje, een fotoboek van mijn familie zou mooi zijn. Dat zou in de periode van je celstraf het een stuk makkelijk maken voor jezelf, denk ik.

Liever deelnemen aan wie is de mol of liever deelnemen aan expeditie robinson?
Wie is de mol!  Expeditie Robinson kijk ik namelijk echt nooit. Wie is de mol echt bijna ieder jaar. Wie is de mol lijkt mij tevens ook een veel leuker spel!. Als ik mocht meedoen heb ik geen voorkeur om als kandidaat of als mol te spelen.

Liever je dagboek publiceren of liever een film uitbrengen over de meest genante momenten in je leven? 
Een Film! Met mij natuurlijk stiekem in de hoofdrol, ooit in een film spelen lijkt me namelijk super leuk! Het zou gelukkig niet een lange film worden want veel genante momenten heb ik nog niet (denk ik), haha!

Liever nooit meer films en series kijken of liever nooit meer muziek kunnen luisteren?
Poef! Moeilijk dilemma vooral omdat het twee van mijn hobby`s zijn! Dan ga ik voor nooit meer films en series kijken. Ik leef namelijk echt voor muziek luisteren! Spotify staat bijna dagelijks meer dan 4 uur aan.

Liever lopen over legoblokjes of liever je kleine teen stoten?
Je kleine teen stoten is het pijnlijkste wat ik soms moet meemaken! Daarom zou ik liever lopen over legoblokjes. Natuurlijk ook geen fijn gevoel maar beter dan pijn lijden omdat je jouw kleine teen stoot.

Liever nooit meer pizza of liever nooit meer friet/patat?

Hmmm ook weer een moeilijk dilemma, maar ik zou dan gaan voor liever nooit meer pizza eten. Ik leef echt voor patat, vooral omdat mijn vader het altijd zelf maakt. Een patatje speciaal (Mayonaise, Ketchup en uitjes) is mijn favoriet. Frituur is life!




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

 

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid