Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Drake geeft 150 duizend dollar zomaar weg!
Hier lees je alles over deze rare acties!

Willie

Muziek Wereld

0

0

 

Je ziet het goed in de titel.. Drake geeft 150 duizend dollar zomaar weg! Je denkt waarschijnlijk bij jezelf, hoezo zou je zoveel geld aan onbekende mensen weggeven? En waar heeft hij het allemaal gegeven? En wat is de reden? Dat lees je allemaal hieronder!

Maandag

Op maandag begon het allemaal.. Drake gaf toen 25 duizend dollar weg aan een middelbare school! Hij was daar op bezoek om een aantal shots te nemen. Hierna ging Drake ook nog is naar een universiteit.. Hier gaf hij een willekeurige student een studiebeurs van maar liefst 50 duizend dollar! Een hoop geld dus!

Dinsdag

Het is nog niet afgelopen.. Ook dinsdag heeft Drake stapels geld uitgedeelt! Dit keer ging hij niet naar een school of universiteit, maar ging naar een supermarkt! Hij pakte een megafoon en vertelde de bezoekers alles in hun winkelwagentjes mochten stoppen, en hij zei dat hij alles zou gaan betalen! Dit kostte hem wel 50 duizend dollar..

Donderdag

En ook donderdag heeft Drake ook weer een fors bedrag weggegeven. Dit keer ging hij naar een daklozenopvang waar allemaal vrouwen en kinderen zaten, aan deze organisatie gaf Drake 50 duizend dollar! Maar dat was niet alles. Hij gaf aan de kinderen en vrouwen ook nog is speelgoed, kleding en cadeaubonnen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid