Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #5
De keuzestrijd van Sytec

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Ruben
Leetnaam: Sytec
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Hilda
Huidige functie bij LeetFM: Evenementenbeheerder en DJ
Levensmotto: Bier
Mijn grootste idool: Gerard Ekdom
Ik kan echt niet leven zonder: Radio
Ik heb een hekel aan: Onaardige mensen en leugens
Hiervoor kun je mij wakker maken: Koffie en een potje tafeltennis
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Koffie en radiospullen
Ik koos voor LeetFM, omdat: Het team mij aansprak

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Radio-Deejay bij een landelijke radiozender (zoals bijvoorbeeld bij 3FM, Radio2). Sinds dat ik een kleine jongen was, had ik altijd al een bepaald gevoel bij de radio. Dat gevoel dat je mensen blij kan maken en kan laten lachen door wat jij zegt. Mensen kennis laten maken met muziek is toch wel datgeen wat mensen samenbrengt. Music Unites, en ik wil dat heel graag in de praktijk brengen!

Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Op de landelijke radio komen bij Gerard Ekdom. Zoals je weet ben ik een groot radiogek! Ik houd van radio maken en dat geeft mij ook een vorm van voldoening. Op de radio kan je jezelf uitten en dat doe ik ook graag. Mijn #1 Bucket list item is dus om side-by-side radio te mogen maken met Gerard Ekdom! Een kleine jongensdroom!

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

De Lepra Stichting. Dit doe ik omdat ik mij recentelijk verdiept heb in Lepra en het werk van de Lepra stichting. Ook ga ik met twee anderen de Carbage Run rijden in februari, en wij zamelen met deze rit ook geld in voor diezelfde stichting.

Toelichting: Lepra is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door de leprabacterie en wordt overgebracht door hoesten of niezen. De leprabacterie tast de zenuwen aan, met als gevolg dat er verlammingen kunnen ontstaan en handen en voeten gevoelloos raken. Hierdoor kan iemand niet meer voelen of hij of zij zich verbrand of wondjes oploopt. Grote wonden, infecties, blindheid en ernstige verminkingen zoals klauwhanden of stompvoeten zijn het gevolg.

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Dat er op aarde geen oorlog meer is. Als je beelden ziet op het nieuws dat er in verschillende streken oorlog is en dat mensen moeten vluchten, dat geeft rillingen over mijn hele lijf. Waarom? Waarom moeten mensen elkaar afslachten? Er gaan kinderen om, of ouders van kinderen, mensen en families worden uit elkaar gehaald! Bah bah bah! Laat dat maar stoppen.

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Pooeeeeeeh dat is een goeie. Ik heb echt een hele grote doos met daarin de Donald Duck collectie van ongeveer 30 jaar bij elkaar. Als ik die nou eens meeneem, dan heb ik jaren aan leesplezier!

Liever je dromen kunnen controleren of liever je dromen de volgende dag terug kunnen kijken?
Ik controleer liever mijn dromen! Dan heb ik nooit meer nachtmerries! Och wat zou dat nou fijn zijn!

Liever slapen in een te warme kamer of liever slapen in een te koude kamer?
Doe mij dan maar een te warme kamer. Kou is écht niet mijn ding.

Liever alles wat je zegt zingen of liever elke beweging dansend maken?
Ik zing sowieso heel graag, dussssss… deze is makkelijk! Alles zingen natuurlijk!

Liever weten wanneer de wereld vergaat of liever weten hoe de wereld vergaat?
 Hmm… Ik denk dat ik zou gaan voor wanneer. Hoe maakt me niet zo veel uit, het vergaat dan toch al. Wetende wanneer is dan makkelijker.

Liever elke drie minuten moeten niezen of liever altijd het gevoel hebben dat je moet niezen maar nooit hoeven niezen?
Há! Easy! Ik nies liever elke drie minuten. Dat gevoel van voldoening die je krijgt nadat je niest, ik hou er van!



Elke week verschijnt er via het Twitteraccount van LeetFM een poll, waarmee jij jouw keuze kunt maken. Deze poll zal één vraag weergeven die in de eerst volgende editie voorbij komt. Zo kun je jouw keuze ook nog eens vergelijken met deze van een LeetFM medewerker. De uitslag van de poll verschijnt dan hieronder in het artikel. Houd dus zeker de Twitter in de gaten en ga de keuzestrijd aan.

Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid