Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwe updates Leet
De allernieuwste updates en functies!

Willie

LeetHotel

1

0

Het is weer zover: Leet heeft weer een aantal nieuwe updates toegevoegd! Er is weer een hoop veranderd, zoals een aantal nieuwe commands, verholpen bugs en nog veel meer nieuwe functies! Wil jij nou weten wat er allemaal veranderd is? Lees dan snel verder!

Groepsfora

Een leuke groep met al je Leetvrienden, wat wil je nog meer? Natuurlijk, een forum! Er zijn heel wat wijzigingen aan de groepsfora toegevoegd, zoals de ‘Laatste bericht door’ die nu werkt. Maar ook kunnen moderators nu posts verwijderen, is het nu mogelijk om catergorieën en berichten te rapporteren, krijg je een ‘alert’ wanneer je een handeling wilt uitvoeren die niet voor jouw rang is en nog veel en veel meer!

Commands

Er zijn ook een aantal nieuwe en verbeterde commands! Neem bijvoorbeeld de nieuwe commands, :bug en :suggestie! Hiermee open je een forum waarin je je door jou gevonden foutjes kwijt kunt, of een nieuw idee voor Leet kunt weergeven. 

Ook is er de nieuwe command ‘:pakmeubels’. Hiermee kun je meubels oppakken uit kamers waar je niet inkomt. Een ban of een slot laat jou je spullen dus niet meer verliezen! Als laatste is ‘:ejectall’ verbeterd, waardoor gelukkig niet meer je groepsadmin weg wordt gehaald als je de command gebruikt.

Groepsbeheer

Voor alle groepsbeheerders onder ons is er ook goed nieuws! Want vanaf nu herlaadt de groepspagina niet meer als je iemand admin powers geeft of afneemt. Alles blijft dus mooi op volgorde! Alles blijft ook mooi op orde als je vanaf nu iemand accepteert uit de wachtende lijst. Zo weet je precies wie in je exclusieve VIP groep mag, en wie niet!

Profiel

Zelfs aan het profiel is het een en ander veranderd. Wanneer je nu een groep verlaat, of hem als favoriet zet, word je profiel herladen waardoor je alles bij kunt houden. En wanneer je lid wordt van die ene leuke groep, komt die meteen bovenaan je profiel te staan!

Meubels

Als laatste zijn er ook een paar nieuwe toepassingen voor de bouwers onder ons. Zo kun je nu precies zien wie een ‘muurmeubel’ heeft geplaatst, kun je je meubels oppakken wanneer je admin rang wordt afgepakt (Helaas, scammers!) en kunnen groepsadmins ook de meubels van de groepseigenaar oppakken, om bouwen nog makkelijker en leuker te maken!

Dat waren heel wat updates! Heb je nog meer ideeën of bugs? Gebruik de nieuwe commands ‘:bug’ en ‘:suggestie’! En wat vind jij jou van die nieuwe updates? Laat het achter in de reacties!

 

LovemamaJudy

01/02/2020, 05:57

komt heelemaal goed met leesmusic en iedereen

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid