Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwe kleding + preview pasen 2018
Check de nieuwe uploads van Leet Hotel!

Willie

LeetHotel

0

0

Vandaag, rond 17:15 werd Leet Hotel verrast met een alert vanuit het hotelmanagement. Maar liefst 13 nieuwe kledingstukken zijn toegevoegd aan de kledingkast. De kledingstukken variëren van kapsels tot hoeden en van kledingsstukken tot accessioires, kortom voor ieder wat wils.

De kledingsstukken zijn in twee groepen te verdelen, de bovenste rij bestaat uit kleding die niet themagebonden is. De onderste rij bestaat uit kledingstukken die behoren tot de meubelreeks dat hoort bij de jaarlijkse paasmeubels, namelijk 'Pasen 2018'. Over dit thema kun je verder in dit artikel een preview zien.

 

 

Het is algemeen bekend dat Leet Hotel voor de feestdagen die we kennen elk jaar weer een nieuwe lading aan meubels upload. Het begint met kleding, maar het zal niet lang meer duren voordat het uitgebreidt wordt met meubels. Wij hebben de meubels al in handen, dus hieronder kun je alvast zien welke meubels Leet Hotel binnenkort zal toevoegen onder de categorie: 'Pasen 2018'. De exacte datum waarop deze meubels beschikbaar zijn in Leet is nog niet bekend, maar de verwachting is dat het niet lang meer gaat duren.

UPDATE 13/03/2018: Pasen + valentijn2018 zijn toegevoegd in Leet.
 

Wat vindt jij van de nieuwe kleding en de meubels die binnenkort toegevoegd worden?
Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid