Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Leet Talk #1
Het vaste blad in een nieuw jasje!

Willie

LeetMusic

0

0



Beste lezer,

Welkom bij de allereerste editie van het LeetFM maandblad; LeetTalk. Het oude vertrouwde vaste blad, maar dan anders!

Het maandblad komt elke laatste dag van de maand online, met vaste, terugkomende onderwerpen waar onze nieuwsreporters zich mee bezig houden.

In dit maandblad kan je elke maand weer nieuwtjes, interviews, moppen en feitjes lezen met volgende maand het streven om een prijzenfestival ingevoerd te hebben.

Deze eerste editie is toegewijd aan Creative, ItsMandy, Wasbeer en Noa voor het bloed, zweet en tranen die zij in dit blad hebben gestoken.

Wij wensen je veel leesplezier, en vergeet niet om een reactie achter te laten!


:: De LeetFM Nieuwsreporters

Hier zal je bij elke editie van het maandblad de nieuwtjes vinden! Je kunt hierin de updates, bijzonderheden of evenementen vinden die op de planning staan!

Updates

De komende maand zullen er ook een aantal updates zijn in het hotel! Maar welke updates kunnen wij dan verwachten? Deze maand komt er in het hotel een gloednieuwe game! Maar wat voor game? Dat mag ik helaas nog niet bekendmaken. Maar het is wel erg tof! En zoals vaak komt er ook deze maand weer nieuwe kleding waar mee jij jouw leet kan aankleden! Bouwers opgelet! Deze maanden komen er ook nieuwe meubels in het hotel. Welke meubels? Dat is nog niet bekend, dus houd het hotel en de site in de gaten! Ook komt er een nieuwe command! Want meestal doen mensen veel moeite om hun wired te verstoppen, maar dat hoeft dan niet meer. Er komt namelijk een command genaamd HideWired. Hiermee kun je je wired verbergen, en weer tevoorschijn laten komen! Er zijn ook een aantal wired buggs opgelost!

Events
Ook zal er deze maand een groot evenement zijn van LeetFM! Want het is namelijk bijna Valentijn. Maar wat is de bedoeling bij het evenement? Dat houden we nog even geheim tot het bijna zover is. Je kunt dan de informatie vinden in een nieuwsartikel van één van onze reporters!

Bijzonderheden
De sollicitaties van Pixelaar zijn vol aan de gang! Heb je nog niet gesolliciteerd? Doe dat dan snel!

Heb jij altijd al iets willen zeggen tegen een speciaal iemand, maar weet je niet hoe je dit moet overbrengen? Dan is dit het moment. Of het nu anoniem is of niet, via ‘dit wilde ik even kwijt’ kun jij als Leet heel gemakkelijk een boodschap sturen aan iemand die jou dierbaar is. Iedere nieuwe editie van het maandblad zullen er een aantal berichten online gepubliceerd worden. 

In deze editie hebben wij onze lieftallige collega’s gevraagd om iets leuks over elkaar te zeggen! Benieuwd wat zij te zeggen hebben? Lees dan snel verder!

 

Hoe goed ken jij je Leet vrienden? Weet je hun naam, misschien wel een leeftijd, wie weet zelfs hun favoriete liedje... Maar weet je dan ook hun favoriete broodbeleg? Of misschien de kleur van hun plafond? Denk eens aan de de schoenmaat! Leer Leets kennen vanuit een totaal ander punt in Het Interview!

Onze gast van deze week is geworden... Yaser!

Bedankt dat je mee wilt helpen aan dit interview! Als eerst willen we graag weten wie je bent en wat je doet binnen LeetFM.
Graag gedaan! Ik ben Yaser, ik ben 17 jaar oud. Ik ben een Eventteam medewerker van LeetFM!

Dat klinkt leuk! Als Eventmedewerker verwacht je ook nieuwe collega's! Wat moeten die volgens jou allemaal in hun mars hebben?
Pfoe, nou even kort gezegd: Je moet goed kunnen bouwen in de kamers, daarnaast moet je kunnen aantonen wat voor een soort event het is, hoe je het hebt gemaakt en daarbij ook de uitleg van de event kunnen geven. Vervolgens moet je trouw zijn aan je collega’s, en geen brutaal of ongepast gedrag vertonen. Een echte team player zoeken we dus!

Wauw, niet voor iedereen weggelegd dus. Maar even wat totaal anders, wat eet jij nou het liefst op je brood?
Daar vraag je me wat... Bijna alles eigenlijk wel, maar ik zou het liefst boter met hagelslag eten, chocopasta en kaas. Niet op één broodje natuurlijk, wel afwisseling erin houden!

Mmm, lekker! Wat als je nou één superkracht mocht kiezen, welke zou dat zijn en waarom?
Ik zou het liefst net als Superman kunnen vliegen over de wereld, dat lijkt me echt super!

Wauw, gaaf! Nog één vraagje dan. Heb je een gekke bijnaam en zo ja, welke is dat dan?
SuperYaser! Ik heb niet echt een hele gekke, maar elke superheld moet een supernaam hebben, toch?

  • Muziek het zelfde effect op het brein heeft als drugs en eten? Zou het net zo verslavend zijn?
  • Rapper Noclue, de snelste rapper ter wereld, 14,1 lettergrepen per seconde kan rappen? Daar versta je helemaal niks van!
  • Planten sneller groeien wanneer ze naar muziek luisteren?  Waar zijn die oren dan?
  • De oudste medewerker van LeetFM onze Mandy is? Een echte oma dus!
  • LeetFM nog altijd de grootste retroradio van Nederland is?

Omdat dit de eerste editie is van het maandblad is dit een wat aparte, bijzondere  top 5! Deze maand de TOP 5 leukste/meest bijgebleven shoutjes!

We hebben aan een aantal deejays gevraagd welk shoutje zij het leukst vonden en het meest bij hun is gebleven, sommige shous zijn ook best heftig, maar wel mooi! Maar omdat we natuurlijk niet weten hoe de shoutjes precies gingen hebben we er een beschrijving van gemaakt.

1. Shoutje bij Sytec

Op nummer 1 staat het shoutje die onze lieftallige DJ Sytec ooit is heeft binnen gekregen! Sytec: Het was een best heftig, maar ook een mooi shoutje! Deze shout ging over een specifiek persoon die door een depressie ging. Zij gaf aan dat het prettig was dat ik draaide. Mijn stijl en manier van draaien kwam zo goed over op haar dat maar bleef luisteren. Ik heb haar daarna nog gesproken en we hebben uren lang gesproken. En zij zag mij als motivatie om tegen de depressie te vechten. Elke keer kreeg ik progressie updates en superleuke shouts. Dit soort zaken maken echt indruk op mij.

2. Shoutje bij HandMeDown

Ook heeft onze HandMeDown mooie, leuke shoutjes gekregen die ze met ons wou delen. Dit is niet echt specifiek één shoutje maar meerdere. HandMeDown zegt: Mooie, bijgebleven shoutjes die ik heb gekregen zijn shoutjes waarin ze me vertelde om door te blijven zetten toen ik een wat lastigere periode had met mijn rug..

3. Shoutje bij Caroline

Dit shoutje is niet echt een leuk shoutje, maar wel een shoutje die bij Caroline erg bij is gebleven. Zo beschrijft Caroline het zelf: Er was een meisje die vertelde dat ze haar moeder was verloren en dat ze nu veel afleiding zocht door leet te spelen en LeetFM te luisteren. Ze zei ook dat ze mijn uurtjes heel leuk vond en dat dat haar vrolijk maakte. Maar ik heb hem niet voorgelezen want ik wist niet wat ik moest zeggen, dus had d'r een berichtje gestuurd. Zoiets blijft wel bij je..

4. Shoutje bij !Rudy

Dit is dan wel weer een wat vrolijker shoutje! Een erg positief shoutje. Het ging als volgt: "Ik zag dat je aan het draaien was maar ik moest nog naar huis fietsen, dus nu luister ik naar je op de fiets!" Ik vond het heel vet omdat ik niet had verwacht dat mensen zoveel moeite zouden doen om naar leetFM te luisteren..

5. Shoutje bij Texano

Dit is helaas alweer het laatste shoutje uit de top 5. En dit shoutje had onze DJ Texano gekregen! Texano wist alleen helaas niet meer hoe het precies ging. Dus dit is hoe Texano het zelf vertelde: Mijn grappigste shout.. Het was een tong twister. Helaas weet ik niet meer hoe die ging. Ik vond het shoutje erg grappig omdat ik veel moeite had met het uitspreken ervan. En nadat diegene deze tong twister had ingestuurd ging opeens iedereen ze insturen, haha!

Dit was het dan! Hopelijk vonden jullie dit een leuke, originele en bijzondere top 5!

Januari 2018, de eerste maand van het jaar zit er alweer op. In deze maand hebben wij weer een aantal interessante ‘’hits van de week’’ gehad. Maar welk nummer is nu echt de hit van de maand Januari? Deze maand hebben wij onze collega’s gevraagd om te stemmen op hun favoriete nummer!

De hits van de week waren als volgt:

Hit van de week 03: Black Eyed Peas – Street Livin’

Hit van de week 04: Jebroer & Dr Phunk – Leven Na De Dood

Hit van de week 05: Soleima – Low Life



De hit van de maand Januari is geworden… Jebroer & Dr Phunk – Leven Na De Dood!

Met zijn hit Kind van de Duivel wist rapper Jebroer flink wat olie op het vuur te gooien, vooral binnen gelovig Nederland. Toch is hij razend populair aan het worden. Ook zijn nummer Engeltje werd binnen vijf uur al 100.000 keer bekeken op YouTube.

Zelfs als je niet van zijn muziek houdt, is er een grote kans dat zijn teksten je niet zijn ontgaan. Zelf denkt Jebroer veel na over de dood en zou hij heel graag op zijn eigen begrafenis willen zijn, vandaar dat hij het nummer Leven Na De Dood heeft geschreven. Hij is er zelf van overtuigd dat er absoluut leven mogelijk is na de dood.


De eerste editie van het maandblad is een feit! Heb jij iets wat je kwijt moet, of wil je laten weten wat je ervan vond? Laat een reactie achter en tot volgende maand!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid