Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Justin Bieber werkt aan nieuw album!
Klik hier om meer te weten waarmee Justin Bieber bezig is!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Misschien heb je het al voorbij zien gaan in het nieuws, Justin Bieber werkt aan een gloednieuw album! Super leuk natuurlijk, maar er zitten ook enkele gevolgen aan vast.. Daar lees je meer over in dit artikel hieronder!

Album

Wanneer het nieuwe album van de 23-jarige Justin Bieber uitkomt is nog niet bekend. Maar we weten wel zolang hij nog bezig is met de opnames dat er een aantal gevolgen zijn voor zijn shows. Hij heeft gezegd dat hij net zoals vorig jaar niet bij de Grammy Awards zal zijn omdat hij zich volledig wilt focussen op het maken van zijn album. Zijn laatste album die hij had uitgebracht was eind 2015, namelijk Purpose. Erg jammer vinden fans het dat hij alweer niet bij de Grammy Awards zal zijn. Hij is samen met Luis Fonsi en Daddy Yankee genomineerd met de single 'Despacito' genomineerd voor 3 Grammy's! Klik hier om de track van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber te luisteren!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid