Nu LIVE kiznear
Luisteraars
Huidig nummer
Ed Sheeran verloofd
Hier lees je alles over Ed Sheeran..

Willie

Muziek Wereld

0

0

Als je het nog niet hebt gemerkt in het nieuws, kom jer nu vast wel achter. De zanger van 26 jaar, Ed Sheeran is verloofd. Afgelopen week maakte hij via Instagram bekend dat hij zou gaan trouwen met zijn vriendin Cherry Seaborn. Cherry Seaborn is een Britse hockey-speelster. Ze kenden elkaar al vanaf hun middelbare schooltijd.

Social Media

Ed Sheeran maakte het grote nieuws bekend met een Instagram bericht. Onder dit bericht schreef hij: "We zijn heel gelukkig en verliefd en onze katten zijn ook heel blij. 

Maar tijdens een interview maakte Ed ook minder leuk nieuws bekend. Zodra hij en z'n vriendin Cherry kinderen krijgen zal Ed Sheeran stoppen met het maken van zijn muziek. Ḧij zei: "Mijn ambitie daalt dan naar nul (wanneer ik kinderen heb). Ik denk dan: 'Het kan me niets schelen, ik heb een ander leven om voor te zorgen." Dit kwam bij veel fans best hard aan, maar vinden het wel leuk dat hij binnenkort zal gaan trouwen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid