Nu LIVE Snorrehond
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ België
Nog steeds dicht bij huis, maar daarom geen minderwaardige bestemming: België!

Lotsie

Muziek Wereld

07/11/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

3

Twijfelen over België, twijfelen over België… we hadden het nooit mogen doen! Voor wie zich afvraagt waarom we vorige week onze bus gemist hebben en dus niet op reis zijn geweest: ik twijfelde over België! Een extra weekje in Nederland was gelukkig niet al te erg. Zouden we toch naar België vertrekken? Kom, we doen het gewoon!


We volgen dan toch het advies van Het Goede Doel op en we gaan naar België. Tijd voor goede frieten (want die vind je in Nederland toch weer net niet), een aflevering van F.C. De Kampioenen aan te zetten en na te genieten met de beste Belgische muziek.

 

J’aime la vie ~ Sandra Kim
We beginnen met de enige Belg die ooit wat bereikt heeft! Oke, dat is wel heel erg overdreven. Wel is ze de enige Belgische winnaar van het Songfestival, mits een beetje valsspelen. Als ik Sandra Kim zou zijn, zou ik al vier jaar winnaar zijn. Maar ik mocht nog maar net één jaar meedoen? Sandra, wat is dit? Gelukkig haalde ze de overwinning binnen, want het jaar ervoor was België helemaal als laatst!

 

Skwon Meiske ~ Niels Destadsbader
Ook problemen omtrent leeftijd bij Niels Destadsbader, want ‘t meiske is maar 16 jaar! Dit nummer is een van de hits die Niels & Wiels scoorden dankzij hun wekelijkse covers op Q Music. Het lied gaat over een vriendin van Destadsbader die hij al lang kent, maar ook over onmogelijke liefde omdat dit meisje te jong is.

 

Hoewel lang niet iedereen fan is van Niels Destadsbader en zijn (West-)Vlaamse nummers, hij is wel gekend in gans België en dus ideaal voor onze reis! Wat vind jij van zijn muziek?


Wat is het toch heerlijk, die geur van verse frietjes en Sandra Kim in de oortjes. Hier wil ik ook wel een tijdje blijven! Gelukkig hebben we nog ruim een week de tijd om het vele dat ons kleine landje te bieden heeft te ontdekken. Ga jij nog met me mee?

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:08

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

09/11/2022, 21:33

BELGIEJUHHHHHHHHHHHHH!!!

.Laraa.

08/11/2022, 23:31

Een klein, maar fijn land! :)

Soof

07/11/2022, 21:10

Stop niels de stadsbader is raar

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid